Giuso Guido
Základy na mliečne zmrzliny
Mliečny zmrzlinový základ sa pripravuje zo základnej zmesi, mlieka a cukru, prípadne aj iných surovín.
Základy na ovocné zmrzliny
Ovocný zmrzlinový základ sa pripravuje zo základnej zmesi, cukru a vody alebo mlieka (prípadne ich kombinácie).
Základy na sorbety
Zmrzlinový základ pre sorbety sa pripravuje zo základnej zmesi, cukru a vody. Aby sme mohli ovocnú zmrzlinu nazývať sorbet, nemôžeme do nej pridať ani tuk, ani mlieko.
Základy - zlepšujúce prípravky
Tieto prípravky slúžia na zvýšenie kvality všetkých druhov zmrzlín.
Pasty - špeciality
Pasty sú výrobky z prírodných surovín. Je použité čerstvé ovocie, ovocné koncentráty, sušené ovocie, esencie a extrakty. Pasty sa pridávajú na zvýraznenie chute. Používajú sa aj na prípravu iných cukrárskych výrobkov.
Pasty pre mliečne zmrzliny
Pridávajú sa do základnej zmrzlinovej zmesi pred mrazením - k dispozícii sú v množstve rôznych chutí.
Pasty pre ovocné zmrzliny
Vysoko koncentrované pasty pre ovocné zmrzliny. Keď sa pridajú ku čerstvému ovociu, zvýraznia jeho chuť.
Pasty - rada Premium
Premium je špeciálna rada pást pre prípravu typických talianských zmrzlín. Spoločnosť Giuso Guido venovala mimoriadnu starostlivosť pri výbere prísad a pri spracovaní.
Variegata - mliečne
Variegata sú pasty určené na pretieranie už vymrazenej zmrzliny a iných cukrárskych výrobkov. Ich použitím dosiahneme vynikajúcu kombináciu klasických ale aj moderných chutí. Nenahraditeľná je tiež funkcia variegat pre vytváranie pôsobivých farebných spojení.
Variegata - ovocné
Variegata sú pasty určené na pretieranie už vymrazenej zmrzliny a iných cukrárskych výrobkov. Ich použitím dosiahneme vynikajúcu kombináciu klasických ale aj moderných chutí. Nenahraditeľná je tiež funkcia variegat pre vytváranie pôsobivých farebných spojení.
Kompletné ochutené základy v prášku
Ide o stabilizované ochutené výrobky v prášku. Ich použitie je veľmi jednoduché, vyžadujú iba pridanie cukru a mlieka alebo vody pri získaní roztierateľnej konzistencie.